Om sidan

Det ska vara enkelt att läsa bibeln och hitta kyrkoårets texter. Nu behöver man inte längre slå i kalendrar och psalmböcker och bekymra sig om vilken söndag i kyrkoåret det är, vilken årgång eller vilken serie som gäller i påsken - allt det räknas ut automatiskt utifrån dagens datum. Man kan sedan bläddra fram och tillbaka. Med hjälp av länkar till ett antal olika översättningar så kan man läsa eller lyssna på texten på en gång!

Det finns flera sätt som man kan använda sidan.
  • Skriv ut hela årgången som PDF fil.

  • Läs in händelserna i din elektroniska kalender via iCal formatet.

  • Via RSS flödet kan man t.ex. importera kommande text på ett smidigt sätt på kyrkans hemsida, se t.ex. Efs Helsingborg.

    I Wordpress kan man använda komponenten 'RSS in page' och lägga till följande rad: [rssinpage rssfeed='www.kyrkoaretstexter.se/rss/passages.jsp' rssitems='10' rssdateformat='d F, Y' rsscss='ics_calendarulformat']

    kyrktorget kan man lägga in kyrkoåretstexter i högerspalten ovanför kalendern. Gå in i Admin och under "Inställningar" lägger man till ett RSS-flöde med adressen: /rss/passages.jsp

  • Facebooksidan kommer i början på varje vecka också en post med helgens texter och en betraktelse.

Bakom sidan står följande organisationer:

Praisegate
Praisegate International Ministries bildades 2003 i Californien, USA och verkar för att göra Jesus känd genom musik och böcker. På hemsidan finns både ett bibelstudie-verktyg och en lovsångsdatabas.

Web: www.praisegate.com


Crossnet AB
Denna hemsida driftas på Crossnets servrar och använder sig av Crossnets publiceringsverktyg UNITY. Detta gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa och modifiera hemsidan.

Web: www.crossnet.net

Kontakt

Har du några synpunkter eller kommentarer, kontakta gärna oss.

Administrator: Jonas Bergsten, e-post: jonas@praisegate.com